Skip to main content

Welkom bij
Bistro La Cloche

Onze visie is vooral liefde voor de keuken en service. Klassiek met een knipoog naar nu. In dit prachtige, authentieke pand zetten wij alles op alles om u heerlijk te laten genieten. Al jaren zijn wij op zoek naar gerechten en wijnen uit de keukens van de wereld. De culturen uit deze landen brengen wij met ons team samen in ons restaurant. Met een knipoog naar het hier en nu natuurlijk. Namens ons team wensen wij u een heerlijk diner.

Team Bistro La Cloche

Chefs Menu

Zorgvuldig door ons team voor u samengesteld. Alleen per tafel te bestellen.

3 gangen menu
49,50 *incl. 75,-
4 gangen menu
64,50 *incl. 98,-

*Inclusief wijnarrangement, onbeperkt tafelwater en brood ook als “BOB” arrangement te bestellen (halve glazen)

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons. Niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Voor

XXL Creuzes, heerlijke grote oesters uit Ierseke, 4 stuks
20,-
Champagne- en tomatenazijn – sjalot – limoen
Zalm
18,5
Gravad Lax – mosterd – Gin – bergamot – hangop – citroentijm
Paling
19,5
dikke IJsselmeer paling - tarte-tatin appel - biet – blauwe bes – bleekselderij – ahorn
Hollandse Garnaaltjes
19,5
cocktail van Hollandse garnaaltjes – aardappel – cornichon – knolraap – mango – Cognac – croquette – Japanese mayonnaise – kerrie
Carpaccio
18,5
dungesneden rundvlees in peperkorst –parmazaan – groene pesto – olijf – zontomaat - rucola – extra virgine olijfolie
Caprese
18,5
buffelmozzarella – tomaatstructuren – basilicum – frisse komkommer – Aceto Balsamico parels
Eendenlever
22,5
eendenlever terrine – pistache – abrikoos – Sauternes – gezouten witte chocolade – koffiekruim

Kaviaar

Dé start voor de fijnproevers, kaviaar per 2 personen klassiek geserveerd met blini, crème fraîche en bieslook

10 gram Baeri
29,-
10 gram Perle Imperial
39,-
20 gram proeverij van beide
59,-

Tussen

Geitenkaas
19,5
gekarameliseerde Radicchio – met honing gebrande rijpe geitenkaas – guacamole
sinaasappelchips – gerookte amandel – bloedsinaasappel vinaigrette
Kwartel
18,5
kwartelfilet op de huid gebakken – aardappel – mango – rode ui – Spaanse peper
bananenchips – Serano – Korenaar asperge – rozijn – truffelhoning
Forel
19,5
tortellini gevuld met forel, doperwt, munt – saus van karnemelk – gekonfijte rivierkreeft
groene kruidenolie – kappertjes – zontomaat
Mossel
17,5
gegratineerde mosseltjes – kruidenboter – Gruyère – pompoenpit
Zwezerik
24,5
krokant gebakken – gekarameliseerde appel – sinaasappel- en uienchutney
Pancetta – druiven – Calvadosjus

Hoofd

Harder
32,5
op de huid gebakken filet – antiboise – parelcouscous – venkel
Turkse citroen – groene olijf – gepofte tomaat – munt
Bloemkool
28,5
Geroosterde bloemkool – Miso – kikkererwt – pinda – kokos – gember – citroengras – paksoi
Ribeye (225 gr.)
35,5
gegrild – Chimichurri – café de Paris boter – Mexicaans gevulde paprika – oma friet
Tournedos
36,5
rosé gebakken Tournedos – Porto Bello – brioche – spinazie – oma friet - saus van Marsala

* supplement “Rossini” terrine eendenlever 12.50

Iberico
34,5
varkensrack – andijvie – Serano – mosterd – wortel – bloemkool
hazelnoot – groene peper – gepofte knoflook

Na

Rabarber
15,5
tartelette – witte chocolade – rabarbercompote – yoghurt/Cointreau-ijs
meringue – siroop van Earl Grey en sinaasappel
Romanoff
15,5
gemarineerde aardbeien – Griekse yoghurt – munt – Wodka – Crème de Cassis
Macaron
16,5
macaron gevuld met pure chocolade genache – ijs van Rhum – karamel
sinaasappel – stemgember – passievrucht
Foie
19,5
liefhebber van eendenlever en zin in iets spannends???
laat de chef u verrassen!!!
Kaasplateau
18,5
selectie van diverse kazen met garnituur

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00 – 01:00
Woensdag 18:00 – 01:00
Donderdag 18:00 – 01:00
Vrijdag 18:00 – 01:00
Zaterdag 18:00 – 01:00
Zondag Gesloten

Contact

Ma-vr tussen 15:00 en 21:00

De Bistro

Kloksteeg 3,
2311 SK Leiden