Skip to main content

Welkom bij
Bistro La Cloche

Onze visie is vooral liefde voor de keuken en service. Klassiek met een knipoog naar nu. In dit prachtige, authentieke pand zetten wij alles op alles om u heerlijk te laten genieten. Al jaren zijn wij op zoek naar gerechten en wijnen uit de keukens van de wereld. De culturen uit deze landen brengen wij met ons team samen in ons restaurant. Met een knipoog naar het hier en nu natuurlijk. Namens ons team wensen wij u een heerlijk diner.

Team Bistro La Cloche

Chefs Menu

Zorgvuldig door ons team voor u samengesteld. Alleen per tafel te bestellen.

3 gangen menu
49,50 *incl. 75,-
4 gangen menu
64,50 *incl. 98,-

*Inclusief wijnarrangement, ook als “BOB” arrangement te bestellen (halve glazen)

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons. Niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Voor

XXL Creuzes, heerlijke grote oesters uit Yerseke, 4 stuks
20,-
Champagne en tomatenazijn – limoen
Krab
18,5
Noordzeekrab – mierikswortel – groene appel – lychee – wasabi chips
Paling
19,5
dikke IJsselmeer paling – tarte tatin van appel – biet – braam – bleekselderij – ahorn
Tataki Zalm
19,5
geroosterde zalm – sesam – wakame – ananas – soja – zeekraal spicy honey – kroepoek van Casave
Carpaccio
18,5
dungesneden rundvlees in peperkorst – Parmezaan – groene pesto olijf – zontomaat – rucola – extra vergine olijfolie
Geitenkaas
19,5
gekarameliseerde biet – met honing gebrande rijpe geitenkaas walnoot - vinaigrette van peer – Aceto Balsamico parels
Eendenlever
22,5
eendenlever terrine – pistache – abrikoos – Sauternes – gezouten witte chocolade – koffiekruim

Kaviaar

Dé start voor de fijnproevers, kaviaar per 2 personen klassiek geserveerd met blini, crème fraîche en bieslook

10 gram Baeri
29,-
10 gram Perle Imperial
39,-
20 gram proeverij van beide
59,-

Tussen

Paddenstoel
18,5
Gevulde kastanje paddenstoel – zoetzuur van pompoen – honingdooier kastanje crème – pruim - truffelvinaigrette
Cassoulet
18,5
varkenshaasmedaillon – cassoulet – bitterbal van donker bier bospaddenstoeltjes - gerookt spek - mosterdroomsaus
Pieterman
19,5
Op de huid gebrande pieterman – glasnoodles – miso – limoen – bamboe pastinaak - kokos - Tomasu en sereh
Mossel
17,5
gegratineerde mosseltjes – kruidenboter – Gruyère – pompoenpit
Zwezerik
24,5
krokant gebakken – gekarameliseerde appel – sinaasappel- en uienchutney
Pancetta – druiven – Calvadosjus

Hoofd

Saltimbocca uit zee
32,5
Zeeduivelfilet – Parmaham – lintpasta – salie - schaaldierenjus gekonfijte ui – paddenstoel – gepofte tomaat
Artisjok
28,5
Artisjok - Parmazan – pastinaak – vijg - zwarte olijf – saffraan aioli - zontomaat
Ribeye (225 gr.)
35,5
gegrild – Chimichurri – café de Paris boter – Mexicaans gevulde paprika – oma friet
Tournedos
36,5
rosé gebakken Tournedos – Porto Bello – brioche – spinazie – oma friet - saus van Marsala

* supplement “Rossini” terrine eendenlever 12.50

Iberico
34,5
varkensrack – rösti – wortel – paddenstoelen hazelnoot – room – mosterd - gepofte knoflook

Na

Peer
15,5
Calvadosijs – tarte-tatin – gekarameliseerde peer – boerenjongens - advokaat
Kers & pure chocolade
15,5
brownie – amarena ijs – pure chocolademousse – saus van kersenlikeur
Macaron
16,5
macaron gevuld met pure chocolade genache – ijs van Rhum – karamel
sinaasappel – stemgember – passievrucht
Foie
22,5
liefhebber van eendenlever en zin in iets spannends???
laat de chef u verrassen!!!
Kaasplateau
21,5
selectie van diverse kazen met garnituur

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00 – 01:00
Woensdag 18:00 – 01:00
Donderdag 18:00 – 01:00
Vrijdag 18:00 – 01:00
Zaterdag 18:00 – 01:00
Zondag Gesloten

Contact

Ma-vr tussen 15:00 en 21:00

De Bistro

Kloksteeg 3,
2311 SK Leiden