Skip to main content

Welkom bij
Bistro La Cloche

Onze visie is vooral liefde voor de keuken en service. Klassiek met een knipoog naar nu. In dit prachtige, authentieke pand zetten wij alles op alles om u heerlijk te laten genieten. Al jaren zijn wij op zoek naar gerechten en wijnen uit de keukens van de wereld. De culturen uit deze landen brengen wij met ons team samen in ons restaurant. Met een knipoog naar het hier en nu natuurlijk. Namens ons team wensen wij u een heerlijk diner.

Team Bistro La Cloche

Chefs Menu

Zorgvuldig door ons team voor u samengesteld. Alleen per tafel te bestellen.

3 gangen menu
48 *incl. 69,-
4 gangen menu
60 *incl. 89,-
5 gangen menu
72 *incl. 109,-

*Inclusief wijnarrangement, onbeperkt tafelwater en brood ook als “BOB” arrangement te bestellen (halve glazen)

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons. Niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Kaviaar

Dé start voor de fijnproevers, kaviaar per 2 personen klassiek geserveerd met blini, crème fraîche en bieslook

10 gram Baeri
29,-
10 gram Perle Imperial
39,-
20 gram proeverij van beide
59,-

Voor

Krab
17,5
Noordzee krab – appel – limoen – bleekselderij – gember – witlof – rozijn - framboos
Paling
17,5
dikke IJsselmeer paling, doperwt, radijs, knolselderij, appel, vlierbes
Eend
19,5
paté van de bout - eendenlever - Sauternes - abrikoos – groene asperge - macadamia
Japanse carpaccio
17,5
dungesneden rundvlees – mango – paprika – basilicum – rode peper – dashi - soja
Vijg
16,5
gemarineerd – roodlof – granaatappel – aceto balsamico – Korenbloem blauw – cantuccini

Tussen

Loempia
18,5
procureur – Hoi-Sin – pinda - lente-ui - atjar
Prei
16,5
geroosterd – Nori – gebrande ui – beurre blanc – Cognac
gerookte amandel – kletskop – honing - mosterd
Bisque
18,5
bisque van langoustine – rivierkreeft – tomaat - basilicum – focaccia - munt
Carbonara
18,5
tortellini – pecorino – spek – pittige olijfolie – azijnchips
Zwezerik
22,5
krokant gebakken - gekarameliseerde ananas – pittige worteljus en boerenjongens

Hoofd

Zeebaars
27,5
Op de huid gebakken – antiboise – olijf
salade van witte kool/venkel/komkommer/turkse citroen
Kool
23,5
gegrilde savooie kool – beurre noisette – miso - wortel
granaatappel – aceto balsamico
Surf & Turf
34,5
Flat Iron steak & gamba, chimichurri, paprika, paella, mais, chorizo, inktvis
Tournedos
34.5
rosé gebakken Tournedos – Porto Bello – brioche – spinazie, saus van Marsala

* supplement “Rossini” terrine eendenlever 12.50

Eend
24,5
op de huid gebakken borstfilet – ratatouille – zwarte knoflook – salie - tomatenjus

Na

Île Flottante
12,5
gepocheerd eiwitschuim - crème Anglaise - amandel - karamel
Appel
12,5
warme millefeuille van appel - vanillesaus – boerenjongens
Ruby
13,5
cremé van ruby chocolade – framboos - pistache - witte chocolade – gin – munt - kardemon
Foie
19,5
Parfait van eendenlever – ijs van Tullamore Dew – chutney van sinaasappel - Cola
Kaasplateau
17,5
selectie van diverse kazen met garnituur