Skip to main content

Welkom bij
Bistro La Cloche

Onze visie is vooral liefde voor de keuken en service. Klassiek met een knipoog naar nu. In dit prachtige, authentieke pand zetten wij alles op alles om u heerlijk te laten genieten. Al jaren zijn wij op zoek naar gerechten en wijnen uit de keukens van de wereld. De culturen uit deze landen brengen wij met ons team samen in ons restaurant. Met een knipoog naar het hier en nu natuurlijk. Namens ons team wensen wij u een heerlijk diner.

Team Bistro La Cloche

Chefs Menu

Zorgvuldig door ons team voor u samengesteld. Alleen per tafel te bestellen.

3 gangen menu
49,50 *incl. 75,-
4 gangen menu
62,50 *incl. 95,-

*Inclusief wijnarrangement, onbeperkt tafelwater en brood ook als “BOB” arrangement te bestellen (halve glazen)

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons. Niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Voor

Zalm
18,5
Gravad Lax – mosterd – Bourbon– sinaasappel - duindoorn - hangop – roze peper
Paling
19,5
dikke IJsselmeer paling - tarte-tatin appel - biet – blauwe bes – bleekselderij – ahorn
Hollandse Garnaaltjes
19,5
cocktail - aardappel – knolraap – mango – Cognac – croquette – Kewpi mayo – kerrie
Carpaccio
18,5
dungesneden rundvlees in peperkorst –parmazaan – groene pesto – olijf – zontomaat - rucola – extra virgine olijfolie
Biet (ook vegetarisch te bestellen)
18,5
“Schwarzwalder-Schinken” – aceto Balsamico – blauwe kaas - peer – speculaas - mandarijn

Kaviaar

Dé start voor de fijnproevers, kaviaar per 2 personen klassiek geserveerd met blini, crème fraîche en bieslook

10 gram Baeri
29,-
10 gram Perle Imperial
39,-
20 gram proeverij van beide
59,-

Tussen

Kwartel
18,5
filet – gebrande witlof – gerookt spek – spruit – sinaasappel - vinaigrette honing/tijm
Paddenstoel (ook vegetarisch te bestellen)
19,5
krokant gebakken – paling – zeesla - eidooier – zoetzure Enoki – pittige worteljus
Eendenlever
22,5
eendenleverterrine – pistache – abrikoos - stoofpeer – Calvadosjus
gezouten witte chocolade - cacao
Mossel
17,5
gegratineerde mosseltjes – kruidenboter – Gruyère - panko
Zwezerik
24,5
krokant gebakken – gestoofde schorseneer – paddenstoel - hazelnoot
saus van Montenegro – witte truffelolie

Hoofd

Kabeljauw
27,5
op de huid gebakken – zeekraal – paddenstoel – hete bliksem – kerstomaat
saus van paprika – pompoenpit - kappertjes
Knollington
28,5
Wellington van gepofte knolselderij – duxelles – mosterd – spinazie –
saus van port en cêpes
Ribeye (225 gr.)
32,5
gegrild – Hollandaise – sperzieboon/katenspek – oma friet - Café de Paris boter
Tournedos
34,5
rosé gebakken Tournedos – Porto Bello – brioche – spinazie – oma friet - saus van Marsala

* supplement “Rossini” terrine eendenlever 12.50

Eend
28,5
op de huid gebakken borstfilet – rode biet – saus van Cointreau – linzen - sinaasappel
Iberico
32,5
varkensrack – zuurkool – speck – mosterd - gepofte pastinaak - paddenstoel
hazelnoot – room – groene peper

Na

Peer
15,5
tartelette - sticky caramel – compôte van peer - merengue - kaneelsnoep
Appel
15,5
warme appelflap - vanillesaus – boerenjongens – dark rhum ijs
Chocolade
14,5
mousse van witte chocolade – advocaat - dolce de leche – amandel – amarettini
zachte nougat – ijs van Glayva likeur
Macaron
19,5
macaron met eendenlever OF pure chocolade genache –ijs van Whiskey
karamel - sinaasappel– stemgember - passievrucht
Kaasplateau
17,5
selectie van diverse kazen met garnituur

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00 – 01:00
Woensdag 18:00 – 01:00
Donderdag 18:00 – 01:00
Vrijdag 18:00 – 01:00
Zaterdag 18:00 – 01:00
Zondag Gesloten

Contact

Ma-vr tussen 15:00 en 21:00

De Bistro

Kloksteeg 3,
2311 SK Leiden