Skip to main content

Welkom bij
Bistro La Cloche

Onze visie is vooral liefde voor de keuken en service. Klassiek met een knipoog naar nu. In dit prachtige, authentieke pand zetten wij alles op alles om u heerlijk te laten genieten. Al jaren zijn wij op zoek naar gerechten en wijnen uit de keukens van de wereld. De culturen uit deze landen brengen wij met ons team samen in ons restaurant. Met een knipoog naar het hier en nu natuurlijk. Namens ons team wensen wij u een heerlijk diner.

Team Bistro La Cloche

Chefs Menu

Zorgvuldig door ons team voor u samengesteld. Alleen per tafel te bestellen.

3 gangen menu
49,50 *incl. 75,-
4 gangen menu
62,50 *incl. 95,-

*Inclusief wijnarrangement, onbeperkt tafelwater en brood ook als “BOB” arrangement te bestellen (halve glazen)

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons. Niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Voor

Oesters 6 stuks
25 (p.st 5,5)
bloody Mary – Sake/Yuzu – dashi Soja
Zalm
18.5
Gravad Lax – mosterd – jeneverbes – Jack Daniels – sinaasappel
duindoorn - hangop – roze peper
Paling
19,5
dikke IJsselmeer paling – tarte-tatin appel – biet – braam – bleekselderij – ahorn
Eend
19,5
paté van de bout - eendenlever – gerookte eendenborst
rode port - pistache – pruim
Tataki (Japanse carpaccio)
17,5
dungesneden rundvlees – mango – paprika – basilicum – rode peper – dashi - soja
Biet (ook vegetarisch te bestellen)
18,5
“Schwarzwalder-Schinken” – aceto balsamico – blauwe kaas
peer – walnoot – kruidnoot - mandarijn

Kaviaar

Dé start voor de fijnproevers, kaviaar per 2 personen klassiek geserveerd met blini, crème fraîche en bieslook

10 gram Baeri
29,-
10 gram Perle Imperial
39,-
20 gram proeverij van beide
59,-

Tussen

Loempia
18,5
procureur – Hoi-Sin – pinda - lente-ui - atjar
Tortellini (ook vegetarisch te bestellen)
18,5
knolselderij – gerookte forel - gebrande ui – beurre blanc – Cognac
gerookte amandel - mosterd
Paddenstoel (ook vegetarisch te bestellen)
18,5
gebakken boleet – boerenkool – oesterzwam – HEMA rookworst
mierikswortel - eidooier - truffelcrumble – blauwe bes - kastanje
witlof ham/kaas
18,5
witlof – belegen boerenkaas - beenham – mosterdroomsaus
bitterbal procureur – krokante kaasvlinder
Escargots
17,5
wijngaardslakken – kruidenboterboter – blauwe kaas - pompoenpit
Zwezerik
23,5
krokant gebakken – gekarameliseerde pompoen
muskaatdruif - appel chutney - saus van rode vermouth

Hoofd

Makreel
29,5
Op de huid gebakken – tagliatelle – beukenzwam – zeekraal – Bonitoflakes
kruidenolie – zonnebloempit – Turkse citroen
Knollington
23,5
Wellington van gepofte knolselderij – duxelles – mosterd – spinazie
saus van port en cêpes
Ribeye
32,5
gegrild – oma friet – Hollandaise – sperzieboon/katenspek – cafe de Paris
Tournedos
34.5
rosé gebakken Tournedos – Porto Bello – brioche – spinazie, saus van Marsala

* supplement “Rossini” terrine eendenlever 12.50

Eend
28,5
op de huid gebakken borstfilet – rode biet – saus van Cointreau – linzen
sinaasappel – pecannoten - pastinaak

Na

Amarene
15,5
warme flensjes – stracchiatella – Amarene kersen – Nutellapraliné - bitterkoekjes
Appel
15,5
warme millefeuille van appel - vanillesaus – ijs van boerenjongens
Dark Chocolate
14,5
mousse van pure chocolade – gebrande hazelnoot – mandarijnkaramel
kruidnoot – stemgember - spiced rhum ijs
Foie
19,5
Macaron van eendenlever - passievrucht – ijs van Tullamore Dew
chutney van sinaasappel - cola
Kaasplateau
17,5
selectie van diverse kazen met garnituur